ارتباط بین کولین، ماده مغذی موجود در تخم مرغ و کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه
منبع: ژورنال انکولوژی
ترجمه وگردآوری: دکتر نیوشا جهانمردی
جدیدترین تحقیقات در انستیتو سلامت ملی امریکا، ارتباط بین کولین یک جز مغذی موجود در غذاها از جمله تخم مرغ را با کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه نشان می دهد. در یک مورد مطالعاتی جدید، 3000 زن بالغ را به دو گروه زنانی که میزان بالای کولین و میزان کم کولین را دریافت کرده بودند، تقسیم نموده و مشاهده کردند گروهی که میزان بالای کولین به طور متوسط روزانه 455 میلی گرم در روز یا بیشتر کولین در رژیم غذایی دریافت کرده اند، 24 درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا شده اند.
همانطور که می دانیم کولین یک ماده ی مغذی ضروری برای عملکرد طبیعی سلول های بدن فارغ از وابستگی به جنس یا سن افراد می باشد.
آمارها نشان می دهد که تنها ده درصد از مردم امریکا به میزان توصیه شده روزانه یعنی 425 میلی گرم در روز کولین دریافت می کنند. البته میزان توصیه شده کارشناسان تغذیه برای زنان باردار بالاتر و 450 میلی گرم در روز می باشد.
میزان کولین موجود در هر عدد تخم مرغ 5/125 میلی گرم بوده که تقریبا یک چاهرم میزان توصیه شده دریافت کولین روزانه برای هرفرد می باشد. بنابراین تخم مرغ یک منبع عالی تامین کولین برای بدن محسوب می شود.
همچنین مطالعات دیگری در مرکز پیشگیری و اپیدمیولوژی سرطان در چین نشان داده، زنانی که در هفته حداقل 6 عدد تخم مرغ یا کمتر مصرف می کنند 44 درصد کمتر از زنانی 2 عدد تخم مرغ یا کمتر در روز مصرف می کنند.
ارتباط بین سبک زندگی به ویژه رژیم غذایی سالم و عاری از غذاهای فراوری شده با کاهش میزان ابتلا به سرطان در جوامع انسانی سالهاست به اثبات رسیده است.